T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi

ONLİNE KURS BAŞVURU FORMUMUZ KULLANIMDA!

Kurum bünyemizde açılan kurslarımıza internet üzerinden başvuru yapabileceğiniz "Online Kurs Ön Başvuru Formu" kullanıma açıldı. Online Kurs Ön Başvuru Formunu doldurmadan önce aşağıdaki yönergeleri okumanızı önemle rica ederiz.

Online Kurs Ön Başvuru Formu Yönergeleri

*** Bu form sadece ön kayıt için kullanılır. (Kesin kayıt değildir.) 

*** Lütfen bilgi girişlerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde yapınız! Bilgilerinizin hatalı olması durumunda kurs başvurunuz geçersiz sayılacaktır. Hatalı yapılan girişlerin sorumluluğu size aittir.

*** Birden fazla kurs programına başvuru yapabilirsiniz. Lütfen katılmayacağınız kurslara başvuru yapmayınız!

*** Başvuru yaptığınız kursun açılabilmesi için en az 12 kişinin başvuru yapmış olması gereklidir.

 *** Kurslarımızın açılma süreleri talep eden öğrenci sayısına, sizin başvuru yapma sıranıza, sınıfların müsaitlik durumuna ve öğretmenlerimizin müsaitlik durumuna göre belirlenmektedir. O yüzden kurslarımızın başlama tarihleri ile ilgili kesin tarihler verememekteyiz.

*** Talepte bulunduğunuz kursun açılması durumunda formda yer alan cep telefonunuzdan arama veya SMS yolu ile kurumumuz tarafından bilgilendirileceksiniz. Bu nedenle Cep Telefonu numaranızı doğru yazdığınızdan bir kez daha emin olunuz.

*** Kurumumuzda açılan veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliğiyle açılan kurslara devam zorunluluğu vardır.

*** Bilgi aldığınızda merkezimize gelerek başvuru formu doldurur, istenilen özel evrak var ise teslim ederek kesin kaydınızı yaptırmış olursunuz.

*** Bakanlığımıza bağlı 3700 den fazla kurs çeşidi vardır. Kurslar hakkında detaylı bilgi için http://hbogm.meb.gov.tr/modulerprogramlar/ bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

*** Her eğitim öğretim dönemi başında geçmiş yıla ait başvurular silinmekte olup, kurs basvurularınızı eğitim-öğretim yılı başında tekrarlamanız gerekmektedir.

 

ONLİNE KURS ÖN BAŞVURU FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.11.2020 - Güncelleme: 05.09.2023 21:50 - Görüntülenme: 50009
  Beğen | 180  kişi beğendi