KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi

Feyzi OĞUZ - Müdür

1962 doğumlu olup Hatay’ın İskenderun İlçesi nüfusuna kayıtlıdır.İlkokulu Sarıkaya İlkokulunda,Ortaokul ve Liseyi İskenderun’da okudu.

30 Eylül 1986’da Anadolu Üniversitesi  Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.4 yıl esnaflık yaptıktan sonra, 8 ay kısa dönem askerlik yaptı.10 Temmuz 1990 yılında Siirt Eğitim Yüksekokulu’ndan mezun oldu.

10 Aralık 1990 yılında Kahramanmaraş ili Pazarcık İlçesi Sakarkaya İlköğretim Okulu’na sınıf öğretmeni olarak atandı.

Sakarkaya İlköğretim Okulu’nda Öğretmen,Müdür Yardımcısı  ve Müdür Vekili olarak yaklaşık 19 yıl görev yaptı.

24.11.2006 yılında Uzman Öğretmen ünvanı almaya hak kazandı.10 Aralık 2010 yılında  Pazarcık Yatılı Bölge İlköğretim Okulu’na Müdür olarak atandı.

20.12.2013 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ortaklığında yürütülen Eğitim Yönetimi,Teftişi,Planlaması ve Ekonomisi  Ana Bilim Dalın’nda Tezsiz Yüksek Lisans için gerekli kredi ve projesini tamamlayarak mezun oldu.

Yatılı Bölge İlköğretim Okulu’nda  4 Yıl 9 ay Müdürlük yaptıktan sonra 10 Aralık 2014 yılında Cengiz Topel İlkokulu’na Müdür olarak görevlendirildi.05 Haziran 2017 yılında Açık Öğretim Fakültesinin Ön lisans İlahiyat Bölümü’nü bitirdi.

Cengiz Topel İlkokulu’nda yaklaşık 4 yıl 6 ay Müdürlük yaptıktan sonra 05 Temmuz 2019 yılında Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Müdür olarak atandı.

Evli ve 5 Çocuk babasıdır.

Orta derecede Arapça bilmektedir.