Mehmet CEREN - Müdür Yardımcısı

1971 Yılında  K.Maraş Türkoğlu İlçesinde  doğdu,

İlkokul eğitimini Türkoğlu ilçesi, Gazi Osman Paşa İlkokulu’nda ,orta ve lise eğitimini, K.Maraş İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1993 Ağrı Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.

İlk göreve 1994 yılında Elazığ Palu ilçesi, Yeşilbayır İlkokulunda Müdür Yetkili Öğretmen olarak göreve başladı.

Türkoğlu İlçesi, Kaledibi İlkokulu’nda Müdür Yetkili Öğretmen,

Türkoğlu İlçesi, Murat Çakıroğlu İlkokulu’nda öğretmen,

Türkoğlu  İlçesi,  Kılılı Cumhuriyet İlköğretim Okulu‘nda öğretmen,

Çağlayancerit İlçesi, Çağlayancerit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcılığı ve Müdür Vekilliği ,

Dulkadiroğlu İlçesi, Güzelyurt İlkokul’unda Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

03/07/2019 Tarihinden itibaren yeniden atama ile Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde  Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.