Ekm

Merkez binamızda önümüzdeki haftadan itibaren sabah saatlerinde başlaması planlanan Ebru Kursu başvuruları kurum binamızda alınmaya başlandı.

Kursa başvuru yapabilmek için 13 yaşını tamamlamış ve en az okur yazarlık belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Kontenjan sınırlı olup, kayıt olmak isteyenlerin kimlik fotokopisi ve öğrenim veya mezuniyet belgesi ile mesai saatleri içerisinde kurum binamıza başvurması gerekmektedir. Kursa katılım ücretsizdir.

Ekm

E-yaygında yapılan yeni güncellemeye göre;

Bir kursiyer; Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı'nda (HEMBA) açılan kurslar hariç olmak üzere aktif olarak ders saatleri çakışmamak kaydıyla 2 (İKİ) kursa kayıt yaptırabilecektir.

Ayrıca kurs kapatma tarihi yerine de kurs bitiş tarihi dikkate alınacaktır.

Ekm

Kurum binamızda “İngilizce A2 Seviye” Kursu 23.10.2023 Pazartesi açılıyor.

Kursta kontenjan sınırlı olup, kayıt olmak isteyenlerin kimlik fotokopisi, öğrenim veya mezuniyet belgesi ve varsa İngilizce A1 seviye bitirme belgesini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

A1 belgesi olmayanlar için 23/10/2023 Pazartesi 11.00’da kurum binamızda İngilizce yeterlilik sınavı yapılacak olup, başarılı olanların A2 kursuna kaydı yapılacaktır.

Kursa ön başvuru yapmak için web sitemizdeki Online Başvuru Formunu doldurabilirsiniz.

Ekm

Merkez binamızda önümüzdeki günlerde açılması planlanan Çeyiz Ürünleri Hazırlama Kursu başvuruları kurum binamızda alınmaya başlanmıştır.

Kursa kayıt olmak isteyenler mesai saatleri içerisinde kurum binamıza başvurabilir. Kurslarımıza katılım ücretsizdir.

Kursa kayıtta kontenjan sınırlı olup, kayıt olmak isteyenlerin öğrenim belgesi veya mezuniyet belgesini getirmeleri gerekmektedir.

Eyl

Merkez binamızda önümüzdeki günlerde açılması planlanan Nakış Kursu başvuruları kurum binamızda alınmaya başlanmıştır.

Sayın usta öğreticimiz;

Başvuru yaptığınız kursun ilk 10 tercih ile görevlendirme amaçlı 03/10/2023 salı günü, saat 15.00'de Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkez binamızda toplantı yapılacaktır. Dulkadiroğlu HEM de kurs açmayı düşünen tüm usta öğreticilerimizin bu toplantıya katılımlarını rica ederiz.

Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü

Eyl

Web sitemiz üzerinden daha önce duyurusu yapılan Çalışanlar İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Kursu 18 Eylül 2023 Pazartesi 18.00'da kurum binamızda başlıyor.

Kursa kayıt yaptıran tüm kursiyerlerimize önemle duyurulur!

Ağu

İş Sağlığı ve Güvenliği Kursu 12 Eylül saat 18.00'da kurum binamızda başlıyor.

Kursa kayıtlar başlamış olup, kayıtlar kurum binamızda alınmaktadır. Kursa kayıt olmak isteyenler kimlik fotokopisi ve öğrenim durumunu gösterir belge ile mesai saatleri içerisinde kurum binamıza başvurabilir.

Kurum bünyemizde kurs açmak isteyen ve son iki yıl içerisinde kursa katılmayan ücretli usta öğretici adaylarının kursa katılmaları önemle hatırlatılır.

Ağu

Kurum Müdürümüz Feyzi OĞUZ; 07.08.2023 Pazartesi günü 1(bir) gün idari izinli olup, yerine Müdür Yardımcımız Ahmet Çetin KILINÇ vekalet edecektir.

Tem

2022-3 DÖNEMİ ÇEVRİM İÇİ (ONLINE) SINAV DUYURUSU

Açık Öğretim Okulları 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. Dönem Sınavları

28 Temmuz 2023 tarihi saat 09.30 ile 9 Ağustos 2023 tarihi saat 23.59 arasında çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.

CEZA İNFAZ KURUMLARINDA BULUNAN ÖĞRENCİLER;

Ceza infaz kurumlarında bulunan tutuklu/hükümlü öğrencilerin 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. Dönem Sınavları

18 Temmuz 2023 tarihi saat 09.30 ile 9 Ağustos 2023 tarihi saat 23.59 arasında çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.

Tem

Ücretli Öğretmenler İçin Özel Eğitim Uygulamaları Kursumuzun kayıtları kontenjan dolduğundan dolayı sona ermiştir.

Kurs tekrar açılacağı zaman web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurusu yapılacaktır.

Haz

Ücretli Öğretmenler İçin Özel Eğitim Uygulamaları Kursu Temmuz ayı içerisinde kurum binamızda başlıyor.

Kursa kayıtlar başlamış olup, kayıtlar kurum binamızda alınmaktadır.

Kursa kayıt olmak isteyenlerin başvuru esnasında diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Toplam 80 ders saatinden oluşan kursa katılım ücretsizdir.

Haz

26-30 NİSAN 2023 TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN  ONLİNE SINAVLA AÇIK ÖĞRETİM LİSESİNDEN MEZUN OLAN 2022/2.DÖNEM MEZUNLARIMIZIN DİPLOMA DAĞITIM İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTIR.

Haz

Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi 2022-3 dönemi İlk kayıt iş ve işlemleri 23 Haziran 2023 tarihinde sona eriyor.

Kayıtlar, 23 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadar kurum binamızda alınmaktadır..

Açıköğretim Lisesi  ve Açıköğretim Ortaokulu İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme işlemleri için bağlantıları ziyaret edebilirsiniz.

Haz

Merkez binamızda önümüzdeki günlerde açılması planlanan ve toplam 8 saatten oluşan Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetlerinde Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi Kursu başvuruları kurum binamızda alınmaya başlandı.