Kas

09/09/2022 Cuma günü gerçekleştirilen Senebaşı Öğretmenler Kurulu'nda aşağıdaki kararlar alınmıştır.

Kas

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU VE AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2022/1.DÖNEM SINAVINA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ, TÜM ÇALIŞMA SORULARINA AŞAĞIDAKİ ADRESTEN ULAŞABİLİRLER.

Kas

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU 2022/1.DÖNEM SINAVINA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ, TÜM DERS KİTAPLARINA AOKUL.GOV.TR ADRESİNDEN ULAŞABİLİRLER.

Ekm

İlçemiz eğitim sisteminin öncelikli sorunlarını ve çözümleri tespit etmek ve  sorunların tespiti ve çözümü noktasında daha fazla fikir vermesi amacıyla,Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  tüm paydaşlara (idareci, öğretmen, kurum personeli, öğrenci, veli ) ulaştırılması talep edilen ankete katılım sağlamak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Katkılarınız ve görüşleriniz için teşekkür ediyoruz.

Ekm

Kurumumuzda önümüzdeki günlerde başlaması planlanan Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitimi Kursu Açılacaktır.

Kursa kayıtlar başlamış olup, kayıtlar kurum binamızda alınmaktadır.

Kursa kayıt olmak isteyenlerin, öğrenim belgesi veya mezuniyet belgesini getirmeleri gerekmektedir.

Ekm

Kurtuluş İmam Hatip Ortaokulu'nda açılması planlanan Geleneksel El Sanatları Kursu başvuruları kurum binamızda alınmaya başlandı.

Kursa başvuru yapabilmek için 13 yaşını tamamlamış ve en az okur yazarlık belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Ekm

Arıcılık kursumuz iki ayrı grup olmak üzere akşam ve haftasonu zaman dilimlerinde başlıyor.

Haftasonu Grubu 15.10.2022 saat 8.30, Akşam Grubu 17.10.2022 saat 18.00'da kurum binamızda derslerine başlıyor.

Arıcılık kurslarına başvuru yapmak ve ayrıntılı bilgi almak için kurum müdürlüğümüzle iletişime geçebilirsiniz.

Ekm

Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi olarak mahallelerde açılan kurslarımıza her yaştan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Başvuru yapmak ve ayrıntılı bilgi almak için kurum müdürlüğümzle iletişime geçebilirsiniz.

Ekm

Kurumumuzda önümüzdeki günlerde başlaması planlanan Etkili ve Hızlı Okuma Kursu açılacaktır. Kursa kayıtlar başlamış olup, kayıtlar kurum binamızda alınmaktadır.

Kursa başvuru yapabilmek için okuma yazma bilmek veya ilkokul mezunu olmak ve kurs programının öngördüğü temel becerileri gerçekleştirebilecek yeterliliğe (fiziksel, psiko-motor) sahip olmak gerekmektedir.

Ekm

Kurumumuzda önümüzdeki günlerde başlaması planlanan Arıcılık Kursu açılacaktır. Kursa kayıtlar başlamış olup, kayıtlar kurum binamızda alınmaktadır.

Kursa başvuru yapabilmek için 14 yaşını tamamlamış, en az okur yazarlık belgesine sahip ve kurs programının öngördüğü temel becerileri gerçekleştirebilecek yeterliliğe (fiziksel, psiko-motor) sahip olmak gerekmektedir.

Ekm

Kurumumuzda dersleri haftaiçi öğle satlerinde işlenmesi planlanan Ahşap Yakma Tekniği Kursu açılacaktır.

Kursa kayıtlar başlamış olup, başvurular kurum binamızda alınmaktadır. Kursa kayıt olmak isteyenler öğrenim belgesi veya mezuniyet belgesini yanlarında getirmelidir.

Eyl

Türk müziği eğitimin yaygınlaşması için Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliğinin 5. Maddesinde belirtilen kültürel etkinlikler kapsamında tüm halk eğitimi merkezlerinde Türk Müziği Enstrümanları Eğitimi kursları ve Türk Müziği Koro Çalışması kurslarının açılması planlanmaktadır.

Başvurular 16 Eylül 2022 tarihi itibariyle başlamış olup, başvuru için kurum müsürlüğümüzle iletişime geçebilirsiniz.

Eyl

Kurum bünyemizde açılan Çocuk Oyun Odamıza, kursiyerlerimizin çocukları ve ebeveyni herhangi bir kursa devam şartı aranmadan, 36-72 ay yaş aralığında çocuk kursiyerlerimiz alınacaktır.

Hafta içi sabah 08.30 - 12.00 ve öğle 13:00-16:30 saatleri arasında açılacak olan kursumuza başvurular kurumumuzda alınmaya başlanmıştır.