KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi

Haz

Kahramanmaraş Valiliğince afet bölgesindeki kamu çalışanlarına yönelik alınan yeni tedbirler aşağıdaki görselde yer almaktadır.

Tüm çalışanlarımıza önemle duyurulur!

May

Kurum bünyemizde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında açılacak olan kurslarda görev alabilecek eğiticiye ihtiyaç duyulmaktadır.  Görev almak isteyen eğiticilerin lisans ve üstü eğitim düzeyine sahip olmaları gerekmektedir.

Kursta görev almak isteyen eğiticiler, e-yaygın üzerinden online başvuru yaparak gerekli evraklarla birlikte kurumumuza müracaat etmeleri gerekmektedir.

E-yaygın üzerinden online başvuru işlem basamakları için tıklayınız.

Nis

Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi 2022-3 dönemi İlk kayıt iş ve işlemleri başlamıştır. Kayıtlar 23 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

Kayıt yenileme işlemleri ise 16 Mayıs 2023 tarihinden, 23 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

Açıköğretim Lisesi  ve Açıköğretim Ortaokulu İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme işlemleri için bağlantıları ziyaret edebilirsiniz.

May

Çocukların sosyal, duygusal olarak desteklenmesi ve salgının onlar üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirilmesini hedefleyen Aile Okulu Projesi kapsamında açmış olduğumuz Aile Okulu Kurs Programlarımız, kurum binamızda yakında açılıyor.

Kurs programlarına başvuru yapmak için kurum müdürlüğümüzle irtibata geçebilir, ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantıları ziyaret edebilirsiniz.

May

Merkez binamızda önümüzdeki günlerde açılması planlanan ve toplam 50 saatten oluşan Satranç Kursu başvuruları kurum binamızda alınmaya başlandı.

Akıl ve zeka oyunlarından olan Satranç kursuna 5 yaşını tamamlamış tüm çocuk ve gençlerimiz katılabilir.

Kursa kayıt olmak isteyenler velisi ile birlikte mesai saatleri içerisinde kurum binamıza başvurabilir. Kurslarımıza katılım ücretsizdir.

Nis

Merkez binamızda önümüzdeki günlerde açılması planlanan ve toplam 450 saatten oluşan Aşçı Yardımcılığı Kursu başvuruları kurum binamızda alınmaya başlandı.

Kursa başvuru yapabilmek için 18 yaşını tamamlamış ve en az okur yazarlık belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Kursa kayıt olmak isteyenler kimlik fotokopisi ve öğrenim belgesi veya mezuniyet belgesi ile mesai saatleri içerisinde kurum binamıza başvurabilir.

Nis

Açık Öğretim Okulları 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem sınavları 24 Nisan 2023 tarihi saat 09.30 ile 30 Nisan 2023 tarihi saat 23.59 arasında çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.

CEZA İNFAZ KURUMLARINDA BULUNAN ÖĞRENCİLER;

Ceza infaz kurumlarında bulunan tutuklu/hükümlü öğrencilerin 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Sınavları 8 Nisan 2023 tarihi saat 09.30 ile 30 Nisan 2023 tarihi saat 23.59 arasında çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.

Sınav uygulama esasları için tıklayınız.

Çevrim içi (Online) Sınav  Videosu için tıklayınız.

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU VE AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR

Ara

Kurum binamızda 02.01.2023 Pazartesi günü Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu başlıyor.

Dersleri haftaiçi sabah saatleri arasında işlenecek şekilde planlanan kursumuza kayıtlar halen devam etmekte olup, kontenjan sınırlı sayıdadır.

Kursa kayıt olmak isteyenlerin, kimlik ve öğrenim/öğrenci belgesi veya diploma fotokopisiyle kurum binamıza başvurmaları gerekmektedir.

Önemli Duyuru

Bakanlığımız tarafından yapılacak olan duyurularda ve dönem sınavlarında sizlerle daha sağlıklı iletişim kurabilmek için Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sisteminde yer alan;

1-Cep telefonu numaranızı,

2-Sınav bölgesi irtibat merkezi bilgilerinizi,

3-Adres bilgilerinizi

öğrenci sisteminize giriş yaparak güncellemeniz gerekmektedir.

Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü

Ara

15-30 Aralık 2022 arası kursu bitecek olan kadrolu öğretmen ve usta öğreticilerden, tekrar yeni kurs açtırmayı düşünenlerin  en geç 19 Aralık (dahil) pazartesi günü kursunu açtırmaya gelmeleri gerekmektedir. Yeni yıla girileceğinden dolayı KBS sistemi kapanacaktır.Kurs açtırmak için en az 12 kursiyer başvuru formu ve diploma fotokopileri ile birlikte gelmeleri rica olunur . Devam eden kursunu sonlandırmak isteyenlerin ,kurs sonlandırma evraklarını eksiksiz olarak getirmelerini önemle rica ediyoruz .

Mevcut devam eden kurs ,1 Ocak'tan sonra bitecek ise kurs bitmeden 3 gün önce kurs planlaması için Kurumumuza gelinmesi gerekmektedir..

Ara

İlçemiz Cumhuriyet Ortaokulunda, 15:00-17:00 saatleri arasında, Pazartesi-Çarşamba- Cuma günleri eğitim verilmek üzere, Ortaokul öğrencilerine yönelik olarak Judo Beyaz-Sarı Kuşak Kurs Programı açılacaktır. Dersler 09 Aralık 2022 Cuma günü başlayacaktır.

Kontenjan sınırlı sayıda olup, kayıtlar kurum binamızda alınmaktadır.

Çocuklarını Kursa kayıt ettirmek isteyen öğrenci velilerinin, öğrenci belgesi ile kurumumuza bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Ara

Kurumumuzda önümüzdeki günlerde başlaması planlanan Yetişkinler İçin Kuran-I Kerim (Elif-Be) Okuma Kursu Açılacaktır.

Kursa kayıtlar başlamış olup, kayıtlar kurum binamızda alınmaktadır.

Kursa kayıt olmak isteyenlerin, öğrenim belgesi veya mezuniyet belgesini getirmeleri gerekmektedir.

PROGRAMA GİRİŞ KOŞULU

1. 18 yaşını tamamlamış olmak.

2. Okur yazar olmak.

Ara

Devlet Su İşleri Binasında (Kahramanmaraş-Gaziantep yolu üzerinde), 18:20-20:30 saatleri arasında, Pazartesi-Çarşamba- Cuma günleri eğitim verilmek üzere, Ortaokul öğrencilerine yönelik olarak Judo Beyaz-Sarı Kuşak Kurs Programı açılacaktır. Dersler 05 Aralık 2022 Pazartesi günü başlayacaktır.

kursa katılacak öğrencilere ,ücretsiz servis imkanı sağlanacak olup,daha önce belirlenmiş olan güzergahlardan, öğrencilerin kurs yerine ücretsiz olarak ulaşımı sağlanacaktır.

Kontenjan sınırlı sayıda olup, kayıtlar kurum binamızda alınmaktadır.

Kas

Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi 2022 Yılı Okul Aile Birliği Gelir-Gider tablosu aşağıdaki şekildedir;