KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Merkez binamızda 12.30 - 16.50 saatleri arasında planlanan Kitre Bebek Yapımı Kursu 03 Mayıs 2024 Cuma günü başlıyor

Kursa kayıtlar devam etmekte olup, kayıt olmak isteyenlerin kimlik fotokopisi ve öğrenim veya mezuniyet belgesi ile mesai saatleri içerisinde kurum binamıza başvurması gerekmektedir. Kursa katılım ücretsizdir. Kontenjan sınırlı sayıdadır.

Kurs faaliyetleri süresince gerekli olan malzemeler , Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Hizmetleri tarafından karşılanacaktır.

PROGRAMA GİRİŞ KOŞULLARI

1. Okuryazar olmak,

2. 13 yaşını tamamlamış olmak,

Nis

2023/2 Dönem Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi Sınav Sonuçları açıklanmıştır.

Nis

Kurum binamızda “İngilizce A1 Seviye” Kursu 22.04.2024 Pazartesi açılıyor.

Kursa kayıt olmak isteyenlerin kimlik fotokopisi, öğrenim durumunu gösterir belge ile 15 - 17 Nisan 2023 tarihleri arasında kurum binamıaza şhsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kontenjan sınırlı olup, kursa katılım ücretsizdir.

Mrt

Merkez binamızda 13.00 - 17.00 saatleri arasında planlanan Epoksi Kişisel Dekoratif Ürün Tasarım Kursu başladı.

Mrt

Kurum binamızda öğlen saatlerinde işlenmesi planlanan Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursuna başvurular alınmaya başlandı.

Kursa başvuru yapabilmek için lise ve üzeri mezuniyet şartı aranmaktadır.

Kontenjan sınırlı olup, kayıt olmak isteyenlerin kimlik fotokopisi ve öğrenim veya mezuniyet belgesi ile mesai saatleri içerisinde kurum binamıza başvurması gerekmektedir. Kursa katılım ücretsizdir.

Şbt

06 Şubat 2023 tarihinde, İlimiz merkezli meydana gelen depremlerin yıldönümü sebebiyle kurslarımıza 1(bir) gün süreyle ara verilmiştir. 07 Şubat Çarşamba günü kurslarımız kaldığı yerden devam edecektir.

Tüm öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerimize önemle duyurulur!

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 75 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK tarafından ilkokul, ortaokul, lise, üniversite öğrencilerine ve mezunlara yönelik yarışmaların başvurularının 20 Şubat 2024 tarihine kadar devam ettiği bildirilmektedir.

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmalarına başvuru yapmak için;

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Ock

Merkez binamızda 7 Şubat'ta 12.30 - 16.40 saatleri arasında açılması planlanan Seramik Biçimlendirme Kursu kayıtları başladı.

Ock

Kurum binamızda ilerleyen günlerde başlaması planlanan Arıcılık Kursu kayıtları alınmaya başlandı.

Kayıt olmak isteyenlerin kimlik fotokopisi ve öğrenim veya mezuniyet belgesi ile mesai saatleri içerisinde kurum binamıza başvurması gerekmektedir.

Kursa kayıtlarda en az okur yazar olma ve 15 yaşı doldurmuş olma şartı aranmaktadır.

Toplam 84 ders saatinden oluşan kursa katılım ücretsizdir. Kontenjan sınırlı sayıdadır.

Ara

Kurum binamızda “İngilizce B1 Seviye” Kursu 21.12.2023 Perşembe açılıyor.

Kursta kontenjan sınırlı olup, kayıt olmak isteyenlerin kimlik fotokopisi, öğrenim veya mezuniyet belgesi ve varsa İngilizce A2 seviye bitirme belgesini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

A2 belgesi olmayanlar için  A2 Seviye yeterlilik sınavı yapılacak olup, başarılı olanların B1 kursuna kaydı yapılacaktır.

Ara

Kurum binamızda haftaiçi her gün 12.30-16.50 saatleri arasında planlanan Arıcılık Kursumuz 15.12.2023 Cuma günü başlıyor.

Ara

Kurum binamızda önümüzdeki günlerde açılması planlanan Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu başvuruları alınmaya başlandı.

Kursa başvuru yapabilmek için lise ve üzeri mezuniyet şartı aranmaktadır.

Kas

Merkez binamızda , önümüzdeki Pazartesi'den itibaren 12:40-17:00 saatleri arasında yapılacak olan Takı Yapım Teknikleri Kursu başvuruları kurum binamızda alınmaya başlanmıştır.

Kursa başvuru yapabilmek için 13 yaşını tamamlamış ve en az okur yazarlık belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Ara

Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem Sınavları Yedek Salon İşlemleri 01-20 Aralık 2023 tarihleri arasında  yapılacaktır.

Ekm

Merkez binamızda önümüzdeki haftadan itibaren sabah saatlerinde başlaması planlanan Ebru Kursu başvuruları kurum binamızda alınmaya başlandı.